Islamic Widget

Thursday, September 11, 2008

Nak Cantik kan blog...hehehehe

Salam...

Dari semalam dok ngadap pc nak cantikkan blog nie...Tak pasan plak Jamilah ada mengajaunye cara-cara nak tukar template.. Jadi dengan memandai-mandai aku pun tukarla template...Aiseyyyy buat punya buat da hilang semua gadget.kuang.kuang.kuang.Kenalah aku bina semula dengan pertanyaan ke Jamilah..hehehehe.TQ Jamilah yek.

So blog ni masih dalam pengubahsuaian..Dah la laki aku ckp alahaiii pinkyla pulak..kekekekke..serabut dia kate sabau jekla aku.hehehehe

9 comments:

REENAZ said...

Ari tu kak ina pun ada gak nak cantik kan blog. Mmg gadget sumer hilang...kui kui kui...Tp sib baek ler sblm wat pape perubahan, suami kak ina save dulu. Jadik, 'terselamat' ler gadget tuh...Utk x nak timbul masalah, kak ina KIV dulu. Kak ina pun x reti sangat. Bila kong jer panggil 'boss'(suami) kak ina. Sbb dia ni part2 meng'gode' ni no.1! Rajin...he he he

yann said...

biasalah mula2 memang susah..tp lamer2 makin sonok nk godem2 blog nie..kih..kih..kih..
sabor je la..
gadjet tu bole wat balik..kuang..kuang..kuang..

Jamilah said...

That y le blog family tuh aku buat plain jek erah... tu aku buat lg satu blog utk aku sdr..barule besh ada reben2 ada munga2 ekeke..

KAHERAH said...

Salam semua,

alahaiii..kalau bab nak mengindahkan blog memang la teramatla suke tp ni la padahnye bila sharing ngan hubby..ekkekeke.kena komplanla jwbnye..almaklum kita suke pink2..hehehe..mmg tak pandai nak goedem2 blog nie..hentam sajala labu.hehehee

citra_hitam said...

amboihh.. canteknya blog dia.. pehni bole la ajar kito pulok..

CANTIK DAN SIHAT said...

salam
cantik blog dan comel anak2 kamu.
salam kenal.

maIra said...

suka name nur dina umairah..cm name sy skit2..hehe..:)

Hiasan Daun Getah said...

As-salam..memang cantik blog ni..bercirikan islamik..maklong suka..lepas ni boleh beri tunjuk ajar..salam perkenalan
(maklong bunga)

tiqah hamran said...

bagusnyer blog auntie..islamik.. saye sukeee...

Jenguk-jenguk gak cete yang lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...